AYDIN / KUYUCAK - Azizabat İlkokulu

2017 2018 Eğitim Öğretim yılında İlke ERENER in girişimiyle okulumuzda yapılan değişim faaliyetleri

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı okul yenileme çalışmaları

2107-2018 Eğitim ve Öğretim yılında norm fazlası olması nedeniyele okulumuza görevlendirilen İlke ERENER 'in girişimleri ile okulumuz yenilenmiş ; okul tuvaletleri okul binası içine taşınmış ve okul bünyesine bir anasınıfı açılmıştır.Bir öğretmen gelir bir okul değişir.

İlke ERENER 'in Teşekkür mesajıdır.

Okul yenileme çalışmalarında  malzeme desteği veren Kuyucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ,Nazilli Ziraat Odası Başkanı Sayın Necdet İzgü ' ye , Aydın Süt Üreticileri Birliği Başkanı Sayın Servet Başkaya 'ya , Azizabat Köyü Eski Muhtarı Sayın Eşref Ardıç'a , Ör koop Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Çetin Kapucu'ya , hazır beton ihtiyacımızı sağlayan Akça holding 'e maddi destekte bulunan annelerim  Meral Kasım Durali ve Hafize Güleken 'e , Şengül Sülün Tan ve Fatma Melek Balıkçı Sanlı teyzeme  , kardeşim  Önder Yaşarol ve arkadaşı Tolga'ya, Azizabat Köyü Azalarına; malzeme yanı sıra tüm işçiliği üstlenen Kuyucak Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Çömden nezdinde Kuyucak Belediyesi 'ne ayrıca yine eksiklerimizi gidermede yardımlarını esirgemeyen  Sayın Cavit Yenipazarlı nezdinde Nazilli Belediye Başkanı Sayın Haluk Alıcık 'a , Ersun Beker 'e , yenileme sürecinde her türlü nazımla oynayan Kuyucak Belediyesi Fen İşleri Müdürü Sayın Turgut Değirmenci ve ekibine ; ve en çok ta bu mesleği layığıyla yapmayı öğrendiğim canım babam Hikmet Durali 'ye kendim ve öğrencilerim adına teşekkür ederim.

Yayın: 07.11.2019 - Güncelleme: 08.11.2019 12:50 - Görüntülenme: 329